top of page
TRUST INTERNATIONAL INSURANCE COMPANY (CYPRUS) LTD

 

Η Trust Insurance Cyprus, ιδρύθηκε το 1990 έχοντας έδρα τη Λεμεσό. Το 2003 μετατρέπεται σε κυπριακή εταιρεία με άδεια ασκήσεως ασφαλιστικών υπηρεσιών και από τον Αύγουστο του 2009 μπαίνει δυναμικά στην εγχώρια αγορά.
Είναι η πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο από την έναρξη εργασιών της τον Αύγουστο 2009. Με έδρα την Κύπρο, παρέχει ασφαλιστικές υπηρεσίες σε διεθνή επίπεδο. Μέσα από τη διεθνή εμπειρία απέκτησε εχέγγυα που την ώθησαν να μπει δυναμικά και στην Κυπριακή Αγορά.
Απολαμβάνει το προνόμιο να βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου Nest, ο οποίιος μετρά περισσότερο από 20 χρόνια στην Κύπρο. Δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία σε 23 χώρες της Βόρειας Αμερικής, Ευρώπης, Αφρικής και Μέσης Ανατολής με κεφάλαια με κεφάλαια $4.5 δις

METLIFE 

 

Παγκόσμιος ηγέτης στις Ασφάλειες Ζωής και στις Ομαδικές Ασφαλίσεις Προσωπικού

Η MetLife Inc. μέσω των θυγατρικών και των συνδεδεμένων εταιριών της, αποτελεί μία από τις
μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες Ζωής στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1868 και
αποτελεί έναν παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή ασφαλιστικών προγραμμάτων Ζωής,
σύνταξης, ομαδικής ασφάλισης προσωπικού και επενδυτικών υπηρεσιών. Εξυπηρετεί
περίπου 100.000.000 ασφαλισμένους σε σχεδόν 50 χώρες και κατέχει κορυφαίες
θέσεις στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ιαπωνίας, της Λατινικής
Αμερικής, της Ασίας, της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Περισσότερες
πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.metlife.com

Διαθέτοντας περισσότερα από 145 χρόνια εμπειρίας, οι εταιρίες της MetLife διαδραματίζουν ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της ασφαλιστικής προστασίας, των συντάξεων και των αποταμιευτικών λύσεων παγκοσμίως.

Έχουμε επιτύχει δυναμική παρουσία σε όλο τον κόσμο, μέσω οργανικής ανάπτυξης, εξαγορών, κοινοπραξιών και άλλων μορφών συνεργασίας.  Ενισχύουμε το εταιρικό μας όνομα διεθνώς μέσω δυναμικών προγραμμάτων και υπηρεσιών σε αγορές σε όλο τον κόσμο.

Οι εταιρίες της MetLife παρέχουν ασφαλιστικά προγράμματα Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων και Υγείας, καθώς και συνταξιοδοτικά και αποταμιευτικά προγράμματα, μέσω ασφαλιστικών συμβούλων αλλά και εναλλακτικών δικτύων διανομής, όπως είναι τράπεζες, ασφαλιστικοί πράκτορες και ενέργειες direct marketing.  

Την Εταιρία μας αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται περίπου 100.000.000 ασφαλισμένοι σε όλον τον κόσμο, καθώς και περισσότερες από 90 από τις 100 κορυφαίες του FORTUNE 500®  που δραστηριοποιούνται στις Η.Π.Α.

Η τεχνογνωσία μας, οι πόροι μας αλλά και το όραμα που έχουμε μας καθιστούν ικανούς να παρέχουμε οικονομική σιγουριά σε έναν αβέβαιο κόσμο.   

Universal Life

 

H Universal Life ήταν η πρώτη Κυπριακή ασφαλιστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1970 με βασικό στόχο την ανάπτυξη και πρόοδο του ασφαλιστικού τομέα στην Κύπρο.

Συμπληρώνοντας τέσσερις και πλέον δεκαετίες ζωής και προσφοράς προς την οικονομία και την κοινωνία του τόπου μας, η Universal Life κατέστησε το όνομά της συνώνυμο με την ασφάλεια ζωής και υγείας στην Κύπρο, πρωτοστατώντας στην εισαγωγή θεσμών και σύγχρονων ασφαλιστικών προγραμμάτων καθώς και στη δημιουργία και καλλιέργεια της ασφαλιστικής συνείδησης στους Κυπρίους.

H Universal Life, ως ένας σοβαρός και αξιόπιστος οργανισμός, με πείρα και τεχνογνωσία, με ισχυρή μετοχική δομή και με επίκεντρο τον άνθρωπο, ακολουθεί μια συνεχή τροχιά ανάπτυξης και προόδου.

Σήμερα, η Universal Life, διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ασφαλιστικά δρώμενα του τόπου, ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον Κλάδο Ζωής και ως η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στον Κλάδο Υγείας, με διαφορά.

Με πνεύμα ανθρωποκεντρικό, η Universal Life διαχρονικά στηρίζει φιλανθρωπικούς οργανισμούς, την παιδεία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, με σεβασμό στον άνθρωπο και στην κοινωνία.

Εθνική Ασφαλιστική

 

Η Εθνική Ασφαλιστική στην Κύπρο, αποτελεί μια αυτόνομη, σύγχρονη, δυναμική Ασφαλιστική Εταιρεία, μέλος του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, του μεγαλύτερου χρηματοοικονομικού Ομίλου της Ελλάδας.

Στηριζόμενη σε γερά θεμέλια, με όραμα και υψηλούς στόχους, χάραξε μια νέα πορεία στον ασφαλιστικό χώρο. Μια πορεία ανόδου και σταθερής ανάπτυξης με συνέπεια και αξιοπιστία.

Υδρόγειος Ασφαλιστική

 

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική Εταιρεία (Κύπρου) Λτδ, έχει ιδρυθεί τον Ιούλιο του 2002, από την Υδρόγειο Ανώνυμο Ασφαλιστική & Αντασφαλιστική Εταιρεία. Η Υδρόγειος Α.Α.Α.Ε. ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και σήμερα είναι μια από τις πλέον καταξιωμένες Εταιρείες στην Ελληνική Ασφαλιστική Βιομηχανία, εδραιωμένη σε γερές οικονομικές βάσεις. 

Διαθέτει πέραν των 100 προσοντούχων επαγγελματιών συνεργατών, σε όλη την Κύπρο, οι οποίοι εξυπηρετούν την πολυπληθή πελατεία της, από τα 5 καταστήματα της, προσφέροντας πρωτοποριακά προϊόντα προσαρμοσμένα στις σημερινές απαιτήσεις και ανάγκες

logo2x-223x47.png
So Easy Insurance

 

Η SoEasy Insurance Brokers Ltd έχει ιδρυθεί στην Κύπρο με Αριθμό Εγγραφής HE371047. Είναι μεσίτες ασφαλίσεων αδειοδοτημένοι και υπό την εποπτεία της Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφαλιστικών Εταιρειών που υπάγεται στο Υπουργείο Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, με αριθμό άδειας E.A/B9434.

Στην SoEasy Insurance είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία ασφαλιστικών λύσεων που περιλαμβάνουν ποιοτική προστασία που δίνει αξία στα χρήματα σας. Επιθυμία, η δημιουργία και διατήρηση επιτυχημένων σχέσεων με τους πελάτες, και τους εργοδοτούμενους. Παράλληλα, στοχεύουν πρός την στήριξη των  συνεργατών για σταθερή και βιώσημη ανάπτυξη των στόχων τους. 

Τα προϊόντα της είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ατομικές ανάγκες των πελατών. Επιπλέον οι υπηρεσίες μας είναι ιδιαίτερα εξατομικευμένες, φιλικές και πάνω από όλα αξιόπιστες. 

bottom of page